GUIÓ PER A PLANIFICAR I DUR A TERME UNA SESSIÓ COMPLETA D'EFT

Protocol per preparar i treballar un assumpte o tema amb EFT
Consideracions preliminars a tenir en compta, passes a seguir, preguntes a fer-se per poder anar duent a la llum els aspectes a treballar, etc.
-
guio_complet_sessio_EFT.pdf
Documento Adobe Acrobat 106.0 KB
Guió per a realitzar una sessió en grup i compartida d'EFT
Com realitzar una pràctica d'EFT en grup per compartir beneficis i recolzar mútuament el treball personal
EFT compartido.pdf
Documento Adobe Acrobat 48.2 KB

PROCÉS DE PAU PERSONAL

El Procés de Pau Personal és molt important per "descarregar la moxilla" de tot el que ja no necessitem seguir carretejant, però que continua condicionant les nostres reaccions i manera de viure.

 

Teniu una descripció de què és i com fer aquest Procés de Pau Personal en el manual del Gary Craig i en articles seus com aquest. En qualsevol cas i per facilitar-ho encara més, pots descarregar-te el següent guió.

 

Paga la pena! Després d'une setmanes, anireu comprovant que la vostra vida i la manera de veure les coses ha anat patint canvis subtils però molt importants...

 

Guió per a la realització del Procés de Pau Personal
fitxa_pau_personal.pdf
Documento Adobe Acrobat 62.6 KB
Documentació i guia completa per al Procés de Pau Personal
ProcesPauPersonal_complet.pdf
Documento Adobe Acrobat 99.0 KB

IDENTIFICAR L'ARREL DEL PROBLEMA

De vegades trobem que estem treballant amb EFT un problema (per ex. insomni, o un dolor persistent) i malgrat que puguem aconseguir certs resultats, no acaba de baixar tot el que és d'esperar. Aleshores podem pensar que el que estem tractant només és un símptome, i que el que hauríem de tractar és la seva causa emocional... ¿però com descobrir quina pot ser la causa emocional que està originant el meu problema? En aquests casos és important recordar  que  Gary Craig ens proposa preguntar-nos:

 

"Si hi ha alguna experiència o persona que, de poder tornar a viure la vida, prescindiria d'ella, ¿què o qui seria?"

  

Donat que estem treballant el tema (per ex. l'insomni o un dolor persistent) i hem focalitzat aquest assumpte prèviament, el més probable és que ens vingui a la ment una persona o esdeveniment que es manté relacionat amb aquest assumpte que estem treballant.

 

Tot i així, també pot passar que tinguem la sensació que no ens ve res o ningú al cap... En aquest cas, cal focalitzar quina sensació tenim en aquests moments en el cos (com la pràctica que vàrem fer a la IV Trobada) i fer tapping amb aquesta sensació que ens ve al cos en fer-nos la pregunta (recordem que en el treball energètic la resposta física no és més que l'altra cara de la resposta emocional, i a l'inrevés!).

 

Podeu trobar un exemple d'aquesta tècnica aquí en relació a un cas d'insomnmi. ¡Espero us doni idees per seguir treballant!

MÈTODE DE L'ELECCIÓ

Un excel·lent mètode per treballar el que pretenem
De vegades ens trobem que no acabem de disminuir com voldríem una sensació física, dolor o emoció. En aquests casos us proposo provar aquest mètode de l'elecció, enfocant la nostra consciència no només en allò que volem tractar sinó també on pretenem arribar.

Ja ens comentareu els resultats!!
ELECCIONS.pdf
Documento Adobe Acrobat 62.4 KB

TREBALLANT AFIRMACIONS AMB EFT

En el seu llibre "El Palacio de Posibilidades", Gary Craig ens obre una nova possibilitat d'utilitzar EFT per a transformar la nostra vida i la nostra persona. A partir d'una anàlisi del valor de les afirmacions i el que pot fer que no funcionin -un altre cop ens trobem amb el Revers Psicològic i el Sabotatge!!-, se'ns proposa un treball per aconseguir tot allò que ens proposem.

 

Aportem aquí un resum de les principals idees sobre aquest interessantíssim treball a realitzar i una fitxa de treball - resum per poder dur a terme la pràctica de manera senzilla i guiada. Ja no tenim excusa per no millorar!! :-)

 

El Palacio de las Posibilidades - Resum de les idees principals
Un resum al que s'ha afegit exercicis pràctics per aprendre a utilitzar EFT per millorar la nostra persona i la nostra vida en general
Resum_Protocol_Palacio_Posibilidades.pdf
Documento Adobe Acrobat 144.5 KB
Protocol per treballar afirmacions amb EFT
A partir de les idees exposades en "El Palacio de Posibilidades" de Gary Craig, s'ha extret aquest protocol per a facilitar la pràctica.
trabajando_AFIRMACIONES.pdf
Documento Adobe Acrobat 85.2 KB

REGRESSIÓ I EFT: una proposta per a treballar amb altres persones o per aprofundir en els nostre Procés de Pau Personal

Interessant proposta de treball que ens arriba des del butlletí d'EFT i que consisteix en (copiem textualment de l'article original):

 

Procedimiento:

  1.  Dile a tu cliente que tú mencionarás edades y años y la consigna es que esté atento a cualquier recuerdo, emoción o sensación corporal que surja y que te lo comunique.
  2. Pídele que cierre los ojos y que inhale profundamente por la nariz llevando el aire a su vientre, y que exhale suavemente por la boca. Deja que lo haga por unos treinta segundos.
  3. Dile que al exhalar relaje los músculos de su rostro y continúa la secuencia con hombros, brazos, manos, pecho, espalda, pelvis, piernas y pies, en ese orden.
  4. Suponiendo que él/ella tiene treinta años, di suavemente: “Treinta años. Año dos mil once”. (Es conveniente mencionar la edad y el año calendario, porque algunas personas asocian sus recuerdos con uno u otro preferentemente).
  5. Observa atentamente los movimientos corporales – en especial los faciales- y la respiración de la persona.
  6. Si no notas ningún cambio, continúas mencionando el año anterior o sea, “Veintinueve años. Año dos mil diez” y prosigues retrocediendo en tanto no observes reacciones significativas.
  7. Cuando al llegar a una edad/año notes la aparición de una emoción o tu cliente te comente un recuerdo que posea intensidad, le pides que abra los ojos y aplicas EFT con el tema surgido. 
  8. Según la importancia del tema que haya aparecido y las rondas que sean necesarias, puedes suspender la regresión – siempre podrás retomarla en una próxima sesión, o continuar retrocediendo. En mi caso, soy partidario de proceder con suavidad y extremo cuidado, para no dejar al paciente con temas demasiado abiertos.

Tapping per un bon dia i per a una bona nit

Aquí tenemos dos propuestas de trabajo diarias, para cuando queramos relajarnos y empezar o terminar el día con un tapping regenerador.

 

Agradecemos la difusión gratuita de estas sesiones a http://veraeft.hosted.phplist.com/lists/

Tapping para tener un buen día
tappingbuendia.mp3
Archivo de audio MP3 6.7 MB
Tapping per a tenir una bona nit
tappingbuenasnoches.mp3
Archivo de audio MP3 6.1 MB

CANVIAR LA NOSTRA MANERA D'ACTUAR I VIURE...